21 Nisan 2011 Perşembe

Ve yeniden merhaba......

Uzun zamandır buralarda değldik wordpressteki sayfamızda yayın yapıyorduk. Ama sanırım Pelin dışında kimsecikler kalmamış babamız bile wordpressı izlememiş. Gücendim vallaha...

Alışkanlık bu olsa gerek. İnsanlar bazı şeylere alışınca kolay kolay vazgeçemiyor. Bende aslını isterseniz mailime gelenler dışında pek bakma fırsatı bulamadım. Sanırım herkes wordpresste kayboldu. Kötülemek değil tabiki amacım ama zorlanmadım desem yalan olacak şimdi. Neyse işte ben her zamanki işteyim, Meliscik te evde. Bu sıralar erken kayıt nedeniyle okul araştırma heyecanı içindeyiz. İnşallah bu sene prensesimi bir anaokuluna kayıt yaptırıcaz. Çok okul araştırdım ama halen karasızım önerilere açığım. Özelliklede özel mailimden yazılanlara. Herkese tekrar selam sanki evimin kapısından girerkenki huzuru yaşadım bloguma yeniden girdiğimde....

Coğrafya: Kutuplar (Geography: Poles)

Kutupları evimize taşıdık.  Kutup ayısı, penguen, kurt, fok, deniz aslanı, eskimolar…. evimize misafir geldi. Çok eğlendi çookkkk. Ellerini hissedemediği anlarda biraz ısıttık gene devam etti. Taki buzlar eriyene kadar. Tavsiye ederim mutlaka ama mutlaka evinizde bir kutup denemesi yapın.

Sanat (Art)

Damlalıklarla transfer çalışması yaptık. Renkleri boşluklara doldurdu sonrada renkelrin karışımını gözledi. Maviyle yeşil, sarıyla kırmızı derken yeni renkler yaratmanın heyecanını yaşadı…..
Sonrada peçeteleri üzerine koyarak renkli peçeteler yarattık….

Çocuk olmak ne güzel…. Bazen keşke bende böyle şeyleri keşfetmenin tadına varabilsem diyorum. BU yüzden ebru kursuna gitmeye ve o keyfi 33 yaşımdada olsa tatmaya karar verdim. Beni destekleyin arkadaşlar. Bu sıralar böyle uğraşlara çok ihtiyacım varrrrrr.