20 Ocak 2012 Cuma

Buruk bir karne günü

Geçen hafta bütün bir hafta boyunca hastanedeydik. 39.5 ile ve 0lara düşmüş akyuvarlarımızla önce acile sonra yatış işlemleri başlatılarak hastaneye yattık. Gene damar yollari, serumlar, 2li antibiyotik tedavisi, ateş düşürücüler, ventolin ve GCSF. Yazarken bile amma uzun diyorum ama 1 hafta boyunca bütün bu ilaçları aldı yavrum.

Damar yollarımız defalarca tıkandı ve yenileri açıldı. Gık bile demedi.... Cesaret ödülü olarak hastanede hemşire ablalarımız bebek verdiler prensesime. Anneannenimizin getiridği oyuncaklarla şenlendi odamız. Sonra öğretmenlerimiz geldi. Tebessüm oldular yavrumun yüzüne. Kes yapıştır, makas, boya ve prit Melis için olmazsa olmazlarımızdı. Nasılda bilmişler meğer nede tanımışlar Melis'in merakını. Ve gene bir oyuncak.

Dinmeyen telefonlar teyzelerimiz, amcalarımız, halalarımız, arkadaşlarımız ve daha niceleri...Bize destek verdiler. Sonra ziyaretçilerimiz geldi amcamız, babaannemiz....

En sevdiğimiz ablamız Özden ablamızın sanata yönelik hediyesi... Meğer ne kadar iyi tanıyorlarmış kızımı sanata merakını....

Ama en çok duygulandıranlardan biride eşimin öğrencileri idi. Küçücük yürek için atmış kalpleri meğer. Melise televizyonda reklamları çıkan bir bebek almışlar. Ne güzel güldü gözleri prensesimin. Umut oldular bize.

Cuma günü çıktık hastaneden toparliyoruz haftaya kulak ve geniz ameliyatı planlaniyor kan değerlerimizi GCSF ile yükseldi. Ama ne zamana kadar... Çok umutsuzdum geçen hafta. Gene 2 sene öncesine gitti hep aklım. Ya hastaneden çıkamazsak ya tekrar izole hayata dönüş yaparsak ya Meli'e birşey olursa.... Zayıf düşen bedenim ve ruhum ve dindiremediğim gözaşlarıyla geçti bir hafta.

Bu hafta daha umutluyuz hayattan. İnşallah geriye dönüş olmayacak hep daha ileriye ama daha ileriye gideceğiz. Ve daha iyiye.

Şükrediyoruz bunada şükür. Ama bugün karne günü. Karnemizi öğretmenimizin elinden almak isterdik ama kısmet olmadı. Seneye inşallah. Karnemizi hafaya okula uğrayıp alacağız Kimbilir belkide öğretmenlerimizden birine rastlarız da bir seromoni yaparız :)

Sen sağlıklı ol yeterki güzel kızım....

10 yorum:

Deli Anne dedi ki...

Büyük geçmiş olsun.. Daha nice karneler alır Melis inşallah güzel günlerde.. Sevgiler.

Unknown dedi ki...

Sağol Deli Anne. Doğru diyorsun nasılsa daha çok karne alacak. Bu ilk karnesi olacak diye işte üzüntü aldı beni. Yoksa Melis'in kraneden bile haberi yok canim :)

KEO dedi ki...

çok geçmiş olsun Nil, Allah kısa sürede şifa versin inşallah:(

Pelin G.K dedi ki...

Tekrar çok çok gecmiş olsun. Rabbim inşallah Melis'e bir ömür sağlık sıhhat ve huzur dolu günler nasip etsin....

Unknown dedi ki...

Keo canim sagol İnşallah kısa sürede toparlar.Duan için teşekkür ederiz.

Pelincim umarım o huzur ve sağlık dolu günler yakındır.

Birkaselezzet blogspot.com dedi ki...

geçmiş olsun canım.
:)))))

annesiningülü dedi ki...

:( ne üzücü ama siz güçlü olun lütfen.
acil şifalar diliyorum iyi olsun minik.

Unknown dedi ki...

baharcığım sağol canım ben ne kadar güçlü olmaya çalışsamda hayat hep güçlü olmama engel oluyor bu arada blogumuza hoşgeldiniz canım...

Unknown dedi ki...

Nesrin abla sağol dua et kizim için blogumuzu takip etmene sevindim. Yazın mutlaka bekliyoruz canım ablam seni aricam bu arada blogun hayirli olsun bende takip edicem yazılarınızı

Berna dedi ki...

Ben geriden geliyorum biraz. Ama yine de geçmiş olsun demek istedim. Umarım önünde sağlıklı uzun bir ömrü olur Melis'in. Allah kuvvet versin sizlere ve Melis'in hep güzel günlerini göstersin.

Sevgiler...